sales funnel kép

Valódi Online Hálózatépítés könyv Egy könyv ami örökre megváltoztatja az MLM-et! Ha elolvasod, akkor egy új világ nyílik ki előtted és az üzleted elé új távlatok nyílnak! Ismerd meg azt a tudást,amit már sikerrel alkalmaznak az Egyesült Államokban! Ez a tudás már itt van Magyarországon és a tied lehet! Szerezd be a könyvet, és az információ a tiéd lehet!

Nincs több visszautasítás!

Akár 100% online dolgozhatsz az otthonodból!

Nem kell többet neked a jelölteket keresgélned, mert ők fognak téged megtalálni!

Kattints a Buy Now gombra és szerezd be a saját példányodat mindössze 4990 Ft-ért!

 

arrow left
arrow right

Vásárlói eredmények. Akik már így dolgoznak.
Miért van az hogy, sikeres emberek, fogékonyak a világ változásaira?Ne feledd! Lehet, hogy te offline dolgozol, de a jelöltjeid online keresik a lehetőséget!

 

Ismerd meg azoknak a sikeres hálózatépítőknek a véleményét, akik már főállásban végzik a hálózatépítést és nagy csapatokat irányítanak!

Ács Zoli igazi profi az online hálózatépítésben, ezt onnan is tudom, hogy sokat segített nekem ezen a területen. Valóban ért hozzá, működik, amit tanít és eredményt hoz. A könyve valódi igényt elégít ki, mert egyre többen próbálnak pénzt keresni az interneten. Nekik ez a mű, kötelező olvasmány.

 

Zseli Csaba DXN TOP Vezető

Zoli pályafutását régóta figyelem. Őszintén nem mindig tartozott a kedvenceim közé.

De egy valamit biztosan láttam benne, hogy amit csinál, azt mindig teljes lelkesedéssel teszi, és csak profi módon. Azt láttam, hogy mindig képes tanulni, fejlődni, tovább lépni, és profin kommunikálni! Amióta én is próbálkozom napi videó üzenetek készítésével, látom, mennyire komoly feladat, és mekkora felkészültséget kíván az, hogy az ember mindig toppon legyen. Ma már az online hálózatépítés egyik ikonjának tartom, és odafigyelek, rá miket csinál, használ, és mond.

Nagyon sok ötletet, tudást merítettem az anyagaiból, így biztos vagyok benne, hogy ennek a könyvnek minden fejezete hasznos és gyakorlatban használható lesz mindenki számára.

Nagy Gábor DXN - DD gyémánt

Köszönöm a bizalmadat, a barátságodat és a felkérésedet. Szenzációs a könyved.

Kellőképpen rávilágít arra, hogy az új korban, az internet elterjedése miként változtatta meg a gazdaságot és ezzel együtt az életet.

Ács Zoltán hírnevét, az üzleti tehetségénél is jobban megalapozta, az előrelátása, illetve az az úttörő jellegű munka, melyben a személyes márkaépítést bravúrosan kombinálja az online marketinggel.

Azt hiszem, hogy minden egyes embernek, aki a hálózati marketingben gyorsan akar növekedni, elkerülhetetlen annak a tudásnak a megszerzése, melyet ezzel a könyvvel átnyújtasz számunkra.

Korb Lívia
Organo Gold Ruby manager

Ács Zoli az Online MLM marketing ikonja számomra! Ő volt az, aki úttörőként rájött arra, hogy az online információ gyorsabban képes haladni, mint offline üzemmódban! Azé a világ, aki élvezi! Gyönyörű családja mellett az internet munkába fogásával Zoltáné lett a világ! Ha az olvasó a szuper kényelmet választanà és az otthonából szeretne dolgozni, akkor szinte minden érv Zoli módszere /technológiája mellett szól

Gyulai Szilveszter

Organo Gold Ruby Manager

Egy módszer, ami forradalmasíthatja az üzletedet!

Ismerd meg az amerikai online hálózatépítők titkait! Ezek olyan emberek titkai, akik legalább 1 millió dollárt kerestek online ezzel, a könyvben ismertetett módszerekkel!

1

Nem kell senkit felhívni.Téged fognak a jelöltek hívogatni!

Nincsenek kávéházi költségek

Nem kell többet a barátaidat zaklatni!

Nincs több visszautasítás!

Téged találnak meg a jelöltek!

Akár 100%-ban otthonról tudod működtetni az üzletedet!

Kattints a Buy Now gombra és szerezd be még ma a saját példányodat mindössze 4990 Ft-ért!

Milyen a képességeket ad a könyv?

Képes leszel, akár 100% online működtetni az üzletedet. Ha offline akarsz dolgozni továbbra is, akkor minőségi, fizetőképes jelöltek találnak meg téged és azt akarják, amit te tudsz kínálni nekik!

Nem csak a jelenlegi üzletedre tudod alkalmazni a könyvben ismertetett módszert, hanem gyakorlatilag bármire! Képes leszel online eladni bármilyen terméket, üzletet és saját magadat is!

Sokkal nagyobb piacon tudsz dolgozni, mint aki csak offline dolgozik. Te képes lehetsz arra, hogy az összes embert elérd, aki csak a te célközönségedbe tartozik.

Soha többet nem kell olyan emberekkel tárgyalnod, akit nem érdekel az üzleted, terméket. Nincs több visszautasítás, viszont annál több érdeklődő!

1
2

Mit tartalmaz a Valódi Online Hálózatépítés könyv?

Nézzünk egy pár címet a tartalomjegyzékből!

 • Mit tudsz elérni, ha van online rendszered?
 • Miért Nem keres pénzt az emberek 95% pénzt az interneten?

 • Az Online kommunikáció lényege. 
 • Videó vagy írott kommunikáció? 
 • Facebook hirdetések használata.

 •  4 dolog, amit kerülj el, ha online akarod az üzleted népszerűsíteni

 • A rendszered automatizálása

 • Hogyan kezeld azokat, akik érdeklődnek, rád írnak vagy akár felhívnak?
 • Az internetes kommunikáció legnagyobb előnye.

 • Miért fontos neked, hogy megtanuld az online értékesítés fortélyait?

 

 

1

Milyen eredményeket lehet elérni?

 • Soha nem fogynak el a jelöltek!

 • Otthonról dolgozhatsz, akár 100% online!

 • Minimalizálhatod a költségeket!

 • Nem kell a barátaidat zaklatnod az üzleteddel, ha nem akarod!

 • A külföldön élő magyarokat könnyedén eléred az ajánlatoddal!

 • Nem kell tárgyalnod soha olyan emberekkel, akit nem érdekel az üzleted!

 • Egy idő után sokkal hatékonyabban tudsz dolgozni!

 • Ha offline dolgozol, akkor nem lesznek felesleges tárgyalásaid!
 • Sokkal hamarabb visszavonulhatsz!
 • Nagy nemzetközi üzleted lehet, költséges utazások nélkül!
 • Téged elérnek az interneten kereső emberek, míg másokat nem!

 • Sokkal könnyebben és gyorsabban építhetsz saját márkát!

Mit mondanak mások a könyvről?

Kasza Tamás véleménye

Ács Zoltánt 1997 óta ismerem. Ő az egyik legszorgalmasabb és legintelligensebb hallgatóm. 
Amikor saját lábra álltam, 2005-ben Zoltán már profi online szakember volt.  
Hónapról hónapra felhívott és elmondta, 
mit változtassak a hírleveleimben, honlapomon, és a hirdetéseimben.
Rengeteget segített nekem, hogyan legyek piacvezető és keressek sok pénzt. 
Ezeknek a tanácsoknak hála Közép-Kelet Európa legjobb értékesítési trénere lettem.
Most végre ezekhez a tanácsokhoz bárki hozzájuthat.

Kasza Tamás
Lezárás Specialista, Best-Seller Író, Nemzetközi Tréner

Getta Mónika véleménye

Nem sok apa mondhatja el magáról, hogy a munkaideje minden percét a gyermekével töltheti és ezt még élvezi is. A napi teendőimet végezve is szeretném, hogy  kislányom ne töltse egyedül bölcsőben töltött perceket, ezért a guruló fekvőhelyének köszönhetően be tudom tolni az apukája dolgozószobájába. Ilyenkor ők együtt munkálkodnak. Áhítattal nézik egymást. Erről képek is készülnek, amiket újra es újra szívesen látok a közösségi hálón.
Nem utolsó sorban, Zoli online szaktudása és néhány kütyü  lehetővé teszi azt is, hogy teljesen mindegy hogy éppen Balatonon, Floridában, vagy Pécsett éljük a mi kis életünket.

Getta Mónika

www.baratvarok.hu

Gyura Attila véleménye

Zoltánt több éve ismerem és mindig felnéztem rá. Dolgoztunk együtt több üzletben is, amelyekben sikereket értünk el, de igazából ő mindig megelőzött ezen a téren. Az online marketing szakmát is együtt kezdtük és mondhatom, nagyon örülök ennek, mert 2015-ben és az elkövetkező években már elengedhetetlen az online jelenlét. Ebben a könyvben minden olyan online technikát, trükköt megoszt velünk az író, ami valóban működik a gyakorlatban is!

Gyura Attila

FGXpress vezető

http://www.gyurattila.com

 Lázár Csaba véleménye

Ács Zoltánt nagyon régóta ismerem, és az egyetlen olyan barátom, aki teljes egészében az Online Marketinget használja. A több mint 10 éves tapasztalata az online világban olyan professzionális szintre emelte az üzletét, melynek segítségével, bárki sokkal hatékonyabbá teheti üzleti működését. Legutóbb egy napi személyes konzultációt kaptam tőle, ami gyökeresen megváltoztatta az online felületeim hatékonyságát. Szóval ha profi segítséget szeretnél az Online Marketingedhez.

Ács Zoltánt szívből ajánlom Neked!

Lázár Csaba

Márkaépités Specialista

Csonka Kata véleménye

Zoltán könyvét már nagyon vártam. Ön egy olyan hiánypótló könyvet tart a kezében, amely egyszerűen, érthetően, Magyarországon elsőként írja le az online hálózatépítés „hogyan”-ját. A legnagyszerűbb az egészben, hogy Zoltán pontosan a könyvben leírtak szerint épít hálózatot, nem csak beszél róla. Tehát egy tökéletes, gyakorlatban is kipróbált receptet kap az, aki elolvassa a könyvet. Ha pedig betűről-betűre alkalmazza is a benne leírtakat, akkor olyan módon lesz képes hálózatos üzletet építeni, amiről eddig csak álmodott. Sok sikert kívánok hozzá!

Csonka Kata

www.penztermeloblogolas.com

Komár Zsolt véleménye

Néhány éve még meggyőződéses offline hálózatépítő koromban láttam egy videót egy emberrel aki azt állította hogy online módszerekkel, az Interneten kell hálózatot építeni. Mondanom sem kell, hogy habzott a szám, hogy miket mond és miket képzel. És különben is mi az, hogy tripla gyémánt? Hát ezek már nem győznek rangokat kitalálni? Rá nagyjából egy évvel kezem-lábam tettem össze örömömben, amikor ugyanez az úriember zárt - természetesen csatlakoztam az üzlethez. Már a rákövetkező napokban a saját bőrömön éreztem, hogy igazat beszélt. Talán nem meglepő, hogy - bár nem egészen önszántából - tudta ezt is fokozni és belevetette magát az igazán, akár teljes mértékben online munkafolyamatokra épülő módszerekre. Örömömre szolgál, hogy tanulhatok, tanulhatunk tőle. Ugyanis a tudásvágya, a taníthatósága, a szakmai alázata és a kitartása példaértékűvé emeli munkáját. Az pedig, hogy a gyakorlatban szerzett és konkrétan alkalmazott tudásról ír különösen értékessé teszi Zoltán könyvét.

Komár Zsolt

Kattints a Buy Now gombra és szerezd be a saját dedikált példányodat mindössze 4990 Ft-ért!

Elérhetőségem: info@acszoltan.hu

A tanfolyam elérhető átutalással is. 

A számlaadatok: Ács Zoltán István

Raiffeisen Bank: Számlaszám: 12072552-01484775-00100009

(megjegyzésbe írd be a címedet és az e-mail címedet!)

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.